Støa - Ljørdalen

Sociala i släden Sociala i släden

Etter en god natts søvn i Støa Samfunnshus våknet vi opp til en overskyet dag med god temperatur og lett snø i luften. Dagens etappe gikk langs østsiden av Ljøra og var en lett og bedagelig tur for hester og folk. Turen gikk for det meste langs skogsvei hvor vi kunne se at skogdrift i området går for fullt. Kontrastene viser seg når man selv kommer med hest og vet hvordan skogdrift var før, hvor hesten var "maskinene", mot nå de store skogsmaskiner i terrenget. Dagens etappe ga oss god tid til å være sosiale i sledene.

 

Vi kjørte gjennom et fantastisk vinterlandskap med tunge snøkledde trær og stillhet.

 

Lunsjen inntok vi i det fri, tente bål og lagde oss varme måltider av fleskepannekaker, pytt i panne og hva annet godt man hadde i "færdaspannet".

 

Overnattingen i dag er på Ljøratunet i flotte hytter og hestene står i skogen.

God middag fikk vi servert ved Ljøratunet. Underholdning fikk vi i form av flott sang fra det lokale sangkoret "Under girstakken" med påfølgende lysbildeframvisning fra vår tur i fjor, Leksandresan.

 

Nå skal vi nyte kvelden på den lokale puben med underholdning fra Dalarna Femundspelemannslag. HURRABUUS!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-