Sætre Nordre - Korssjøen

Frukost vid Kopparleden lanthandel Frukost vid Kopparleden lanthandel

Etter tidlig foring pakket vi sleder i tett snøsrev. Blautsnøskura viste seg å være utholdende og varte til vi var godt og vel ferdig med dagens etappe. Avreise fra Sæter nordre gikk som planlagt kl halv åtte og vi kjørte da til Kopparleden landhandel og fikk servert en kongelig frokost (bilde). Veldig hyggelig at så mange Tufsingdøler møtte opp tidlig en mandagsmorgen for å ønske oss forkjørere god tur videre mot Røros. En kort etappe etter riksveien fulgte før vi tilbakela Siksjøen. På Holden fikk vi også i år servert kaffe og kake, og hestene fikk vann og en liten hvil før vi tok fatt på Korssjølia. Lite snø og fint føre! I det vi kom ut på Lille Korssjøen kjørte vi nesten inn i en gigantisk reinflokk til stor glede for forkjørere, hester og rein. Etter lunsj tilbakela vi Store Korssjøen. Så ble hester og folk innkvartert hos Trond og Ivar før vi fikk servert gærgod hjemmelaget sodd av Nils og Tor Robin, som hadde tatt turen fra Røros. Resten av kvelden ble tilbrakt på kjøkkenet med allsang og trivelig samvær.

 

Ingvild, Wenche, Terje

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-