Dag 4 Korsjön -Röros

Återigen gav vi oss av tidigt för att hinna in till Röros i till marknadsöppningen. Dagens etapp inleddes över fjället ner i Sevatdalen men det var på plogad väg så det gick lätt. Nere i Sevatdalen var det traditionsenligt kaffe med våfflor och alla de slag och dessutom en akvavit för den som önskade.

Färden fortsatte på väg en till Röros och vi gjorde som vanligt ett besök på äldreboendet innan vi sammanstrålade med de övriga forkörarlagen vid slagghögarna. Efter en tids väntan fick vi köra in och defilera runt smältverket på Malmplassen. Allt gick bra och efter att ha visat upp oss för den stora publiken uppsökte vi våra färdasgårdar, Langknutgården och nedre Flandenburg.

På kvällen var de stor forkörarmiddag på Röros hotell och turchefen Micke höll ett bejublat tal och möttes av stående ovationer då det avslöjades att han och Jenny förlovat sig ute på Korsjön.