Sorken - Saether

Det var en kall morgon när forkörarna lämnade Sorken för att fara norrut mot Storbäcken. Det var lite stöp men inte alls farligt, hästarna brydde sig inte mycket de bara trampade på. Fram på dagen blev det toppenväder och vi kom fram till Storbäcken i strålande sol. En av gårdens ägare var där och tog emot oss och visade den fantastiskt fina gården. Vi åt lunch där sedan fortsatte färden över Femund som visade sin finaste sida. Jag tror inte att vi har kört över Femund i strålande sol och ingen vind förut. När det började bli mörkt kom vi fram på stora vägen och det var inte långt kvar till Saether Nordre där Steinar, Signe och Esten tog emot. Efter installning och ompyssling av hästarna fick vi traditionsenligt smaka på römgröt och sik. Som alltid var det fantastiskt gott.