Narjordet - Bredalslia

Söndag morgon och foran har sovmorgon idag. Det är 40 minusgrader på morgondagen så det känns skönt att vi har sovmorgon just idag. Men vi ska iväg och vid 11 tiden är det bara ca -24 och solen skiner. Vi kommer iväg oss och vi tar ett kaffestopp i lavvon hos Rejtan (en hundkörare) och sedan kör vi vägen upp i Bredalslia med vattenstopp på en gård efter vägen. Sista biten upp till lägerplatsen så kör vi i skogen. Lägerplatsen ligger vid trädgränsen och framme där så hjälps alla åt att förbereda inför natten genom att skotta upp platser åt hästarna så det även blir lite vindskydd för dom och så skottar vi upp en stor plats där vi kan ha stockelden och vi kan ligga. Vi gör middag över stockelden och sedan är det visor runt elden och hurrabuus. Vi ligger sen och tittar upp på stjärnorna och halvmånen som lyser på oss.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-