Lite sommarinformation

Kolmilan i Bergkarlås 2010 Kolmilan i Bergkarlås 2010

Som bekant kommer årets sommartur att gå en vecka senare. Därför kommer vi inte att kunna besöka kolarbacken i Bergkarlås vilket blivit en tradition. Men för att inte svika våra kolarvänner kommer vi att göra en mindre sommartur i vecka 29 med start på eftermiddagen tisdagen den 16 juli från Näset i Orsa (eller valfri plats). Vi åker till Bergkarlås och sover i eldpallkojan. På onsdagen kör vi gammaldags slåtter med hästarna på en åker intill milan. På onsdag kväll tänds tjärdalen alternativt att vi besöker Orsayran och torsdag blir det återfärd. Hoppas att vi blir ett gäng som ställer upp. Vagnar finns att låna. Info Erik 070-5486229  www.bergkarlaskolmila.se
Sommarturen i vecka 30 planeras för fullt. Sigurd har många idéer om en tur i trakterna kring Leksand med slåtterfest på 70-årsjubilerande Hjortnäs brygga som avslutning. Mer info kommer.
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-