Kärvsåsen-Furudalsbruk

Norrboda Gammelsta Norrboda Gammelsta

Dagen starta med en god frokost,  hesta ble henta fra stallene og sledene pakket. vi kjørte igjenom skogen en meget trivli veg til Sørboda og møttes av en skilt med levande lys, Velkommen til Sørboda. Etter på følgte vi vegen til Norrboda gammelsta, der fekk vi kaffe og kaker.så gjekk ferden igjenom Sunnansjø og østanvik fram til Furudalsbruk.hvor vi innkvarterte oss hos fam Fällman,etter på fekk vi litt hitsorik fra bruket fra 1600 tallet til i dag fra Lennart Ørnell.lammegryte till middag og deretter musikk og sang.Furudalsbruk Hvar veld vikti for norge under 2 verdenskrig hvor det hvar nesten tretusen flyktningerog der ble det ut dannet politi som norge trengte da krigen hvar slutt, det er et meget flott museum om det der. Og vi fekk reparert sleden til Sigurd i smedan, det er en meget fin smede som har mye historie. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-