Fredshammarsbruk-Våmhus

Skogstadbron på Bekkaherregård Skogstadbron på Bekkaherregård

Dagen starte med en fin o g god frokost på Fredshammers bruk hovedbygning, etterpå gjekk ferden til stenhuggeri og der handlet vi slipsten til Lommviken, som Sigurd og Skogstadbron har med i lasten. Der etter kjørte vi på jernbanen, hvor Erik Kjørte fast kjelken i en sporvekslerog vi måtte demontere kjelkene for å få løs dem.Hvor ferden gjekk til Orsa hvor kommunen bød på lunsj og kaffe. Etter på kjørte vo over orsa sjøen til Bekka herregård, hvor det hvar også kaffe.Og sen ned på sjøen igjen hvor solen varmet oss godt. Når vi komm til våmhus ble det midag etter vi hadde stallet inn , til stor overaskelse og glede dukket det opp 4 spellemenn,Knutzons og spella utover kvelden veldi trivli.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-