Detta är ett blogginlägg

foto: Kjetil Mjønerud foto: Kjetil Mjønerud

Hei hei.

Tusen takk for herlige dager. For en fantastisk gjeng og flinke hester. De som har lagt tilrette for turen skal ha all honør. Det er mange timers jobb og planlegging.

 

Hvis det er noe jeg ønsket til neste år er at det blir satt av en hviledag på lomviken. Gjøre dagen til å hvise politikere og beboere i Alvdalen og Engerdal kommune hva vi er og hva vi driver med. Med musikk og dans ute på tunet og en som kan fortelle om foran , foreningen og gårdens historie.

 

Ellers er det unødvendig at noen som må avbryte turen pga. at hester kommer seg løs om natten. Det MÅ være et godt bindetau, solid grime, en solid Halsring og forbindelse mellom grime og halsring. Det ble totalt 5 løse hester under turen. Siste hest fanget politiet på natten på Røros. Min hest klødde av seg grima 2 ganger under turen og ble reddet pga halsring.

 

Det er også viktig å sette ut noen pinner langs med der det blir kjørt opp spor for oss på sjøene. ( Skal ta med meg pinner opp på lomviken jeg fra jobben)

 

Ellers er det kanskje lurt å sette opp en minimums utstyrs liste i forkant av turen. ( Spesielt for de som er med for første gang).

 

Det er også viktig å presisere tidlig å informere om å ha godt trente hester til slike turer.

 

Håper å få oppleve å dele dager sammen med en så herlig gjeng også neste fora. Fantastisk gode mennesker.

 

Mvh Kjetil M.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Christine Brændvang » LITE FRÅN TUREN:  ”Er det mulig å hilse på følget på Lomviksgården i morgen, torsdag 11.?”

  • Daniel Johansson » Kolar Gösta har avlidit:  ”Tack för allt ni skrivet. Jag minns min morfar på väldigt mycket. Det mesta jag..”

  • Sigurd » Rövarturen 2015:  ”OBS,OBS turen starter den 5 februar, avreise på morgenen, oppmøte den 4 februar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-